AI-Jocke hälsar

Den här videon nedan (gjord med HeyGen) och rösten (Podcastle) är skapad med AI. Allt jag har gjort är att klona min röst och ladda upp en bild. Jag läste in 70 meningar på engelska och nu kan jag skriva i text vad AI-Jocke ska säga.

Det är fascinerande att höra min röst återskapad med AI, även om det fortfarande är en bra bit kvar tills jag kan fasa ut mig själv där. Detsamma gäller videoversionen av mig. Men visst är det otroligt vad som går att göra redan idag utan förkunskap?

Jag frågade igår min mamma och pappa om jag får klona deras röster nu, inte för att jag vet säkert vad det ska vara bra för, men för eventuellt framtida bruk. Mamma Yvonne säger blankt nej av integritetsskäl. Pappa Anders svarade varken ja eller nej men sitter nog och klonar på kammaren för fullt redan om jag känner honom rätt.

 

This entry was posted in AI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

jag är ingen robot *