NATIVE ADVERTISING VÄXER OCH LEVERERAR

Jag jobbar på en byrå som till största delen sysslar med native advertising så jag är så klart 100 procent partisk, MEN, det gör också att jag har tillgång till stora mängder statistik och insikter till hur bra native advertising levererar fantastiska resultat. Hög klickbenägenhet, positiv varumärkesupplevelse och långa lästider är de tre stora vinsterna. När innehållet i nativeannonsen är lika bra eller bättre än innehållet hos publicisten så uppstår en win-win-win-situation för läsaren, annonsören och publicisten. Du kommer betala mer än för displayannonser, men få ännu mer tillbaka.


Om #contentinsikter2019
Trendspaningar ser alltid likadana ut från ett år till ett annat och de är sällan applicerbara nu på direkten. Därför gör jag nu ett försök att istället för spaningar ge mina bästa insikter om content marketing inför 2019. 
Följ alla
contentspaningarna här.

This entry was posted in contentinsikter2019. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

jag är ingen robot *